Voorbereidingsweekend Kabouters

Afgelopen weekend hebben de kabouters voorbereidingsweekend gehad. Zaterdag zijn we naar het reptielenhuis De Aarde in Breda geweest. Het was erg leerzaam en heel leuk. Alle kabouters hebben zelfs nog een koningspython vast mogen houden of deze zelfs om hun nek gehad! 's Avonds hebben we lekker frietjes op. Na het eten hebben we een vaderdag cadeau gemaakt en natuurlijk nog heel veel spelletjes gedaan. Zondag opgeruimd en nog wat gespeeld en er zijn nog 4 nieuwe kabouters geïnstalleerd. De foto's van het weekend staan ook online.

Posted By pascalle
Posted On 21-Jun-2016 lees verder

Sponsoractie Jumbo

Van woensdag 30 maart tot en met dinsdag 10 mei 2016 nam Scouting Lambertus deel aan de JUMBO “Spek de kas van je club” actie. Hier werd €20.000 verdeeld onder verenigingen die zich hadden aangemeld.De opbrengst voor onze groep bedroeg € 412,90. We zullen dit bedrag gebruiken voor onderhoud en aanschaf van (spel)materialen en voor extra activiteiten voor de leden.

Posted By JPII
Posted On 27-Mar-2016 lees verder

Installatieweekend Kabouters

Afgelopen weekend (23 & 24-01) was het weer installatieweekend bij de kabouters.Tijdens het installatieweekend werden alle nieuwe kabouters geïnstalleerd en kregen ze hun groepsdas en insignes. Zaterdag zijn we lekker wezen spelen bij Ballenland in Roosendaal. 's Avonds hebben we levend stratego gedaan en voor het slapen natuurlijk weerwolven. Zondag ochtend hebben we nog wat actieve spelletjes gedaan en 's middags kwamen de ouders voor het installeren. Eerst moesten alle nieuwe kinderen samen de wet nazeggen en daarna werden ze om de beurt geïnstalleerd.

Posted By pascalle
Posted On 26-Jan-2016 lees verder

Foto's Feestkamp 2015 Bevers

Bevers op kamp scouting Lambertus Etten-Leur

Na een fantastisch kamp zijn we allemaal weer thuis. Het was een superweek met alleen maar feest! Ook de Bevers hebben zich uitstekend vermaakt. Je kunt onze verhalen teruglezen op onze blog: www.beverslambertus.blogspot.nl en onze foto's bekijken via deze link. Het zijn er bijna 400! Genoeg gefotografeerd voor een mooie impressie dus.

Posted By Yvon
Posted On 01-Sep-2015 lees verder

Feestkamp Mook 2015

Van 22 t/m 29 augustus zijn we met de hele groep op kamp geweest in Mook. Een prachtterrein met voldoende ruimte voor iedereen. Vanwege het thema 'Feestkamp' bouwden we elke dag een ander feestje. Zo vierden we zondag de verjaardag, maandag pasen, dinsdag carnaval, woensdag vierden we een heel griezelige halloween, donderdag Koningsdag en vrijdag kerstmis. Deze thema's kwamen ook allemaal terug op de bijzonder geslaagde bonte avond, waarbij elke speltak een dag voor haar rekening nam.Dinsdag bezochten we met de hele groep het Afrika museum in Berg en Dal.

Posted By JPII
Posted On 26-Aug-2015 lees verder

Pagina's

Subscribe to Scouting Lambertus RSS